scmplayer

3 Mayıs 2016 Salı

                            GENÇLER VE TEKNOLOJİ 

 Araştırmaya göre, gençlerin 3'te 2'sinin bilgisayar kullanımının kendilerini daha fazla sosyalleştirdiğini belirtiyorlar.



                Gençler, sosyal ağlarda sevdikleri ve çevreleri ile girdikleri iletişimi ve        gerçekleştirdikleri paylaşımı, geleneksel biçimde sevdikleriyle 
aynı mekanlarda geçirdikleri vakitlerdeki sosyalleşmelerinden farksız 
gördüklerini ifade ederken, interneti hayatlarının merkezine koymaya başladıklarına dikkat çekiyorlar

Gençler için teknolojinin teknik özellikleri ,  işlevselliği kadar estetik özellikleride önemli .Markaların çağımızdaki gücünü yansıtırken bir yandan yüzeysel bir kültür yaratıyor.

Yeni bir dil teknolojinin kaçınılmaz sonucu. Bu dil , samimi , özgün ve yapıcı olduğu sürece , gençlerimizin ve toplumumuzun yeni çağda bir arada olması için çok önemli bir unsur. 
Araştırmaya göre, gençlerin 3'te 2'sinin bilgisayar kullanımının kendilerini daha fazla sosyalleştirdiğini belirtiyorlar.

 Gençler, sosyal ağlarda sevdikleri ve çevreleri ile girdikleri iletişimi ve gerçekleştirdikleri paylaşımı, geleneksel biçimde sevdikleriyle aynı mekanlarda geçirdikleri vakitlerdeki sosyalleşmelerinden farksız gördüklerini ifade ederken, interneti hayatlarının merkezine koymaya başladıklarına dikkat çekiyorlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder